The Sound of Spring – Vine, vine primavara!

Chiar daca vremea-i cam zburlita si mai ploua din cand in cand, primvara tot s-a instalat destul de comfortabil pe la noi. Altfel nu s-ar auzi “Sunetul Primaverii” joia asta, nu?

Ca sa profit de noua categorie, una din schimbarile mult laudate ieri, azi va povestesc despre cum se aude primvara din pian, flaut, acordeon si contrabas. Daca va suna a nou, e perfect, caci va propun o premiera pentru scena muzicala de la noi!

Este vorba de un concert sustinut de Cvartetul Maxim, concert care promite sa ne incante cu o imbinare a momentelor de inspiratie universala (F. Schubert, P. I. Ceaikovski) cu cele de inspiratie autohtona (P. Constantinescu, T. Olah). Bine mai suna si primavara asta, nu-i asa?

Ca sa va rasfatati urechile trebuie sa mergeti joia asta, 5 aprilie, la ora 19:00, la Sala Radio. Pentru bilete trebuie sa dati o fuga  fie la Eventim, fie la casa de bilete a Salii Radio, fie la magazinele Germanos si Vodafone, la librăriile Cărtureşti si Humanitas sau pe eventim.ro ori myticket.ro.

Ce ziceti?



Leave a comment