Schimbarea la fata!

Dupa o mult prea lunga absenta, am revenit! Si nu oricum, ci cu forte si idei proaspete, ca doar n-am stat degeaba pana acum. Si cum trebuia sarbatorita intoarcerea, am imbracat blogul in haina noua, numai buna de aratat lumii. Nu vi se pare simpatica?

Avem pana si mascota!  Inca n-am apucat sa-l botezam pe micutul zambitor, asa ca sugestiile sunt binevenite. Daca va place de el, puteti sa-l luati chiar si in casa voastra virtuala, caci de azi ti.me are blog button cu drag box! Poate suna un pic a lauda, dar mandria e prea mare pentru a fi stavilita.

Sa nu credeti ca blogul este singurul cu haine de sarbatoare, nici gand! Pagina de Facebook e mai aratoasa ca niciodata, mai ales ca am trecut si la Timeline de zilele trecute. N-am sa va dau mai multe detalii, mai bine aruncati un ochi pe pagina si va convingeti singuri ca-i tare simpatica.

Nici contul de Twitterul n-a fost uitat. S-a imbracat si el in haine de sarbatoare, iar mascota zambitoare s-a instalat comod la poza de profil si va zambeste cum stie mai bine.

Nu ne mai ramane decat sa ne citim, din nou, cu drag si sa nu uitam ca meritam macar cinci minute din zi in care sa ne rasfatam.

 

 Voi ce ziceti de noua imagine?

 

 

Advertisements

2 Comments on “Schimbarea la fata!”

  1. laurameleaca says:

    Bun venit inapoi!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s