Pacatuim?

Stiu ca suntem in postul Pastelui, dar azi vin cu o propunere putin cam pacatoasa. Nu va ganditi la prostii, caci eu vorbesc de cel mai dulce pacat, la propriu.

De nu v-ati dat inca seama, va indemn sa prajiturim! E o relaxare perfecta pentru aproape-mijlocul saptamanii, cand nu prea multi au chef de petreceri nebune, dar cu siguranta fiecare s-ar bucura de ceva bun. Nimic complicat, doar am zis ca ne relaxam.

Reteta pe care v-o recomand e chiar ultima mea descoperire: limbi de pisica! Trecand peste denumirea putin cam ciudatica, va spun din proprie experienta ca ies la fel ca cele din cofetarie, cel putin la gust. Eu am avut putin de furca pana mi-am dat seama cat aluat trebuie la fiecare, asa ca primele semanau mai mult a limbi de vitel decat de pisica. Secretul? Linii subtiri, subtiri de aluat.

Ca sa-mi spal putin pacatele, va scriu si-o reteta pe cat de potrivita pentru post, pe atat de buna. Clatite cu sos de mure sau orice alt fruct va e pe plac. Bune de te lingi pe degete si destul de usurele.

Va ramane doar sa va luati sortul din dulap si-un ajutor de nadejde, prajituritul e mai frumos cand ai si companie pe masura!

La ce reteta va-ncumetati?

Advertisements

2 Comments on “Pacatuim?”

  1. madalinapop says:

    Hmm.. ce bine miroase!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s